6x800g Feringa Classic Meat Kacsa, borjú brokkoli & pitypang nedves macskatáp mix 1: szárnyas, bárány & nyúl, csirke & pisztráng

9,390Ft Bruttó

Leírás

Új csomagolás: a jól bevált Feringa receptúrák most új dizájnban! Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az átmeneti időszakban régi és új csomagolású terméket is kaphat kézhez! A Feringa Classic Meat menük legalább két fehérjeforrásból – 70% húsból vagy halból és belsőségből – állnak – némi helyi zöldséggel és fűszernövénnyel kombinálva. Fajnak megfelelő receptúrái gabonamentesek, mellőzik az aromaanyagokat, színezékeket és tartósítószereket. A Feringa Classic Meat menük legnagyobb gondossággal és szeretettel készülnek Ausztriában. A helyi alapanyagok gondos kiválasztása lehetővé teszi a kreatív kompozíciók és változatos fajták sokaságát. Ami benne van, az szerepel a cimkén, az összetevösszetevők között – az autentikus ízt szolgálva. A Feringa Classic Meat Menü jellemzői nagy vonalakban: Szeretettel és nagy gonddal készül Ausztriában, íze olyan, mint a házi készítésű eledeleké 70% hús vagy hal és értékes belsőségek Legalább két fehérjeforrás Fajnak megfelelő és gabonamentes receptúrák extra adag gondossággal, kreativitással és változatossággal Harmonikus kombinációk zöldségekkel és fűszernövényekkel, ahogyan azok az otthoni kertben teremnek Valóságnak megfelelő deklaráció: csak a felsorolt összetevők kerülnek felhasználásra Hamisítatlan íz: mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek nélkül Feringa – macskájának sok szeretettel – mintha csak házi készítésű volna!

További információk
Márka

Szállítási tájékoztató

Általános tájékoztató

Kisállat webáruházunk affilate katalógusként működik. Önálló értékesítést nem végez. Minden leírás kép a partnereink tulajdona. Az ár pontosságáért és leírásáért a Kisallatkiegeszitok.hu nem felel és nem felelős. A weboldal célja a minőségi állattartás bemutatása és  kisállat kellékek népszerűsítése ötletek adása a látogatók számára. Az árak bruttó árak 27% áfával dolgoznak partnereink a vásárlás az átirányítás után a partner webáruházaink felületén történik akár online kártyás fizetéssel vagy készpénzzel utánvétkor. A weboldal sütiket használ a affilate értékesítés miatt és a látogatás elemzése céljából. További tájékoztató az adatvédelmi tájékoztatónkban.

Partner webáruházaink: Zooplus.hu

További termékek